Teambuilding met je hond

In deze cursus gaan we met behulp van sport en spel aan de slag met het onderhouden en uitbouwen van de vaardigheden zoals geleerd in de cursus Jij & je (jonge) hond_de basis.
Onderwerpen als lichaamstaal, ondersteuning en verzorging, als ook praktische vaardigheden zoals wachten, hier komen, wandelen zonder trekken, komen aan bod. Dat doen we door middel van het uitbreiden van de oefeningen uit de basiscursus afgewisseld met diverse sport- en spelactiviteiten voor je hond.

Zo gaan we aan de slag met het lichaamsbesef van je hond middels sportactiviteiten als behendigheid en balans. Tevens zetten we je hond aan het denken tijdens diverse spelvormen zoals speurspellen en hersenwerk. Tijdens de lessen zal ook de koppeling naar de thuissituatie worden gemaakt, zodat je de geleerde vaardigheden ook thuis kan toepassen.

Belangrijk uitgangspunt is samen plezier hebben, waarbij samenwerking en verbinding als een rode draad door de cursus heenloopt.

De cursus bestaat uit 8 lessen van een uur en wordt gegeven door Iris Kok of Corien Vallinga
Je kan meedoen met de cursus na het volgen van de basis cursus. Belangrijk daarbij is dat je hond goed gesocialiseerd is met andere honden.

Minimaal 4 en maximaal 6 honden: €240 (incl. 21% BTW en eventuele les benodigdheden)

Start donderdagavond 3 december 19 - 20 uur

3 - 10 - 17 december 2020, 7 - 14 - 21 - 28 januari en 4 februari 2021 (Corien)

Start zaterdagochtend 12 december 9.30 - 10.30 uur (Iris)