Ontdek de spiegel van je hond

Vind jij het leuk om iets van jou hond te leren? Wil jij je hond beter begrijpen? Zit je vast in een ongewenst patroon met je hond?

En... wil je een antwoord op je vraag? Werp dan eens een blik in de spiegel van je eigen hond.

Honden reageren direct en eerlijk. Ze spelen geen toneel. Hierdoor reageren ze zonder oordeel en glashelder op jouw gedrag, lichaamstaal en uitstraling.

Hoe werkt dit dan? Je gaat met je hond aan het werk. Dit zijn meestal dagelijkse bezigheden zoals wandelen, een oefening of een interactie met een andere hond. Dit is afhankelijk van de behoefte die er leeft. Tijdens het werken observeren we jou, je hond en jullie interactie. Hierdoor wordt jij je heel bewust van jouw gedrag richting je hond en wat hiervan het effect is op je hond. Het samenspel van onze observaties en jou ervaringen zorgt voor inzichten rondom jouw vraagstelling. Met deze inzichten kun je gaan spelen en oefenen. Als jij je gedrag, lichaamstaal en uitstraling gaat veranderen zal je hond hierop reageren.

Honden leven in het moment, dus je hebt iedere keer een nieuwe kans. Ze spelen geen toneel, dus de reactie van je hond is als een spiegel van jouw gedrag.

Ervaringen om nooit te vergeten en welke meer intensiteit en diepgang biedt in je relatie met je hond.

Kom jij in de spiegel van jouw hond kijken?

Een privé Hondenspiegel duurt 1,5 uur en kost 120 euro (excl. 21% BTW)

In een groep van minimaal 3 en maximaal 4 personen waarbij je 4x een les hebt van 2 uur wordt gegeven op donderdagochtend van 10 tot 12u op

7 - 14 - 28 maart en 11 april 2019, kost 245 euro (incl. 21% BTW)

Als je met deze inzichten nog meer zou willen doen dan kun je dit verder ontwikkelen bij Hondenspiegel. Bij Hondenspiegel kun je met je eigen hond of een hond uit onze roedel werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. De hond is daarbij een spiegelmaatje om te ervaren hoe jij met allerlei zaken omgaat in het dagelijkse leven. Je hond kan je hierbij een stap op weg helpen om patronen te doorbreken en anders te reageren in allerlei situaties in het dagelijkse leven. Zie voor meer informatie www.hondenspiegel.nl