Los in het bos

Na het afronden van de cursus Samen in het bos kunnen jullie samen verder in de cursus 'Los in het bos'. 

We gaan je in deze cursus verder meenemen in de belevingswereld van je hond. 

Wat kun je verwachten in deze cursus?

  • verdieping in jullie samenwerking én en met name jouw rol daar in
  • een blik in de spiegel van je hond
  • nieuwe uitdagingen in de training
  • kennis en ervaringen om op een creatieve manier praktisch invulling te geven aan de behoeften van je hond

Na een intensieve periode van samenwerking waarbij je aandacht hebt gegeven aan het opbouwen van de relatie is dit een mooi moment om met een frisse blik te kijken naar wat je nú zou wensen. Hoe zorg je ervoor dat je kan blijven voldoen aan de behoeftes van je hond in deze levensfase? Hoe blijven de wandelingen steeds weer een moment van jullie samen en waarin je kijkt naar wat jij en je hond samen nodig hebben?

Er zijn misschien nieuwe vragen gekomen. In deze cursus wordt er samen gekeken welke behoeften er leven. Passend voor jou en je hond en aansluitend bij jullie specifieke situatie geven we je kennis, kunde en ervaring. We gaan aan de slag met nieuwe oefeningen en de oefeningen worden uitdagender, doordat er bij voorkeur los van de lijn wordt gewerkt met meer prikkels.

Ook in deze cursus zijn samenwerken, verdieping, behoeften en uitdagingen de kernwoorden van deze cursus.

De cursus bestaat uit 7 lessen van 1 1/4 uur en wordt gegeven door Ingrid. De tijd tussen de lesdagen is 2 weken zodat je voldoende tijd hebt om met de opgedane kennis en ervaringen aan het werk te gaan.

Iedere cursist werkt met zijn eigen doelstelling waarin staat beschreven wat jij samen met je hond wil bereiken. Wij ondersteunen je met kennis, vaardigheden en bewustwording om tot dit resultaat te komen. De cursus is dan ook maatwerk welke aansluit bij jouw behoeftes en wensen. 

 

Data 2019 & Kosten

start zaterdag 2019 van 12.15 - 13.30 uur

Minimaal 4 en maximaal 5 honden: 240 euro (incl. 21% BTW en eventuele les benodigdheden)

Trainster

Ingrid van der Werf