Hondenvoer Healthy Dog

GEZOND, NATUURLIJK EN EERLIJK

Healthy Dog is een gezonde, geperste hondenvoeding van premium kwaliteit.

De filosofie van Healthy Dog

De beste natuurlijke hondenvoeding voor een gezonder hondenlichaam. Volgens eerlijk recept, zonder onnodige toevoegingen. Healthy Dog gebruikt de beste grondstoffen en wordt met respect bereid, zodat alle voedingsstoffen goed door uw hond worden opgenomen.

Voor meer informatie ga naar http://www.healthydog.nl/

De roedel van Hondenspiegel doet het er goed op. Wil je meer weten, proberen of kopen bel of stuur een bericht naar Corien Vallinga 06 387 54 965.

  • Healthy Dog Regular       15kg : € 42,95 
  • Healthy Dog Puppy           5kg : € 21,50 
  • Healthy Dog Puppy          15kg : € 48,50
  • Healthy Dog Probiotics    15kg : € 48,50
  • Healthy Dog Wild *            12kg : € 67,50 speciaal voor honden die huid of darm klachten hebben EN OOK ALS verantwoord trainbrokje

op bestelling is ook de

  • Healthy Dog Kip en Healthy Dog Sport te koop 

en NIEUW in het assortiment: Regular Small Breed (5kg : € 20,50) en Probiotics Small Breed (5kg : € 22.50) voor de allerkleinste hondjes, extra kleine brok!

* Healthy Dog “Wild Menu” is de eerste koudgeperste variant die volledig granen, gluten en aardappel vrij is! Dus ideaal voor (allergie)gevoelige honden! Met een hoog gehalte wild zwijn als enige dierlijke eiwitbron, gezonde groenten, fruit en kruiden wordt de voeding die in het wild wordt gegeten nagebootst.

Met extra toevoeging van Probiotica om de weerstand en maag-darmflora te bevorderen en Glucosamine en Chondroitine voor sterke, soepele spieren en gewrichten. De zalmolie zorgt voor de omega 3- en 6-vetzuren.