Wat bieden we

Ieder mens en dier is uniek. Geen enkele combinatie is hetzelfde, opvoeden is dus maatwerk!

Ons doel is dat jij gaat begrijpen hoe honden 'denken' en communiceren en waardoor ze bepaald gedrag vertonen. Hierdoor ontwikkel je de kennis en kunde hoe jij je hond iets kan leren én wat jouw eigen rol is in dit geheel.

Er zijn allerlei verschillende manieren om iets aan je hond te leren. Wij zijn ervan overtuigd dat de manier die aansluit bij de behoefte van jou, je hond en eventuele gezinssituatie het meest efficiënt is. Om te ontdekken welke wijze dit is ga jij je natuurlijke gedrag onderzoeken. Je natuurlijke gedrag wordt immers nooit een trucje. Je reageert dan consequent en oprecht en daar zal je hond op reageren.

Dit kan aan huis, het bos of op een andere locatie, helemaal afhankelijk van de vraagstelling of behoefte. Lessen met het hele gezin, samen met de oppas van de hond of gericht op de kinderen, alles is mogelijk.

Iedereen is welkom; jong en oud, kinderen die iets meer aandacht nodig hebben of mensen met een lichamelijke –of geestelijke beperking.

Ook alle honden van iedere leeftijd zijn welkom, uit Nederland of het buitenland, honden die vaardig zijn in de sociale omgang met mens en dier én de honden die ongewenst gedrag richting andere mensen of dieren vertonen.

Middels lessen in een zeer kleine groep van maximaal 5 honden of individueel gaan we samen heel gericht met de vraagstelling aan het werk. Door deze vorm kan er in een korte tijd zeer efficiënt gewerkt worden.