Iris Kok

Mijn naam is Iris Kok en ik ben in 1976 in Noord Holland geboren. Ik woon samen met mijn man, vier zonen en twee honden in het prachtige Wijk bij Duurstede.

Thuis ben ik opgegroeid met allerlei dieren en zorgde ik met veel liefde voor de vele knaagdieren, vogels, vissen, katten en honden die bij ons een thuis vonden. Daar is mijn passie voor het werken met dieren ontstaan.

 

Na 20 jaar gewerkt te hebben binnen de verloskunde en het onderwijs kwam er ruimte om mijn hart te volgen en heb ik verschillende coach opleidingen gedaan. Ik werd gegrepen door kracht van honden binnen coaching. Maar hoe zorg ik ervoor dat zowel het welzijn van de mens, als die van de hond gewaarborgd blijft? Voor mij een belangrijke voorwaarde om samen te kunnen werken met de honden en maakte dat ik mij ben gaan verdiepen in o.a. Hersenwerk voor honden. Ik werd zo enthousiast van het begeleiden van eigenaar en hond in opgroeien en opvoeden, dat ik de instructeursopleiding bij Annorlunda ben gaan volgen. Wat kan jij leren van je hond en wat kan jouw hond leren jou. Dit uitgangspunt legt een mooie basis voor een goede band met je hond, waarin je er met en voor elkaar kan zijn. Kernwaarden daarbij zijn verbinding, samenwerking en communicatie.

iris