Ontstaan van HondenCirkel

Ruim 10 jaar heb ik wetenschappelijk onderzoek verricht naar reumatoïde artritis en astma. ‘Nieuwsgierigheid', 'observeren’ en ‘empathie’ zijn 3 kwaliteiten die ik hierbij dagelijks heb ingezet. Mijn kwaliteiten ‘zorgzaamheid’ en 'oplossingsgericht' bleken zeer waardevol voor mijn ontwikkeling en ik groeide in mijn functie en werd leidinggevende. Hier heb ik kunnen ervaren welke uitdagingen het leidinggeven aan mensen biedt. Wat het effect is van mijn handelen op de ander. Op welke manier ik communiceer en motiveer. Dit was een enorme bewustwording waardoor ik besefte dat ik dolgraag processen van kop tot staart wilde aansturen en ondersteunen. In de periode van deze bewustwording kwamen er ook 2 honden op mijn pad. 2 puppy's Spock en Ayla genaamd. Zij brachten mij in contact met hondenschool Braaf en Hondenspiegel. Ik zag een nieuwe uitdaging. Een uitdaging waar mijn hart sneller van ging kloppen. Precies op het juiste moment. In 2006 heb ik ervoor gekozen om mijn eigen bedrijf te starten en ben ik mijn wensen, ideeën en werkzaamheden gaan uitvoeren in mijn bedrijf. 

HondenCirkel
Waar mens en dier elkaar ontmoeten

Mijn activiteiten binnen HondenCirkel heb ik tot begin 2014 uitgevoerd onder de welbekende naam Hondenschool Braaf in Doorn.

In april 2014 is hondenschool Braaf naar HondenCirkel getransformeerd.

...en dit alles begon met Spock en Ayla. Dank jullie wel daarvoor !

spock en ayla

Mijn verstand zei; "Nee, laat ze hier in Egypte"..

Mijn intuïtie liet me weten dat ze bij mij hoorden, gelukkig heb ik daar naar geluisterd en is mijn werk mijn passie geworden!